Dessertkrustader

Små efterrätter i krustader med mascarponekräm i tre olika smaker; citron, choklad/kaffe och kola. Enkelt och gott!

  • 2 förpackningar ”Krustader Fiori” från Zeta per kräm
  • Vanilj och citronkräm:
  • 1 äggula
  • 3 msk florsocker
  • 1 burkmascarpone
  • 1 liten citron, det yttersta lagret finrivet
  • 1/2 vaniljstång, skarapad
  • Citronmeliss att garnera med
  • Kolakräm:
  • 1 burk Mascarpone
  • 4 msk Dulche de leche
  • Färska blåbär
  • Choklad och kaffekräm:
  • 1 burk Mascarpone
  • 3 msk florsocker
  • 2 msk kakao
  • 3 msk starkt kaffe, gärna espresso

  • Vispa florsocker och äggula.
  • Vänd ner mascarpone, rivet citronskal och vanilj. Vispa till en jämn kräm.
  • Spritsa krämen i krustaderna.
  • Dekorera med citronmeliss och pudra med florsocker.
  • Rör ihop Dulche de leche med mascarpone till en jämn kräm.
  • Spritsa krämen i krustaderna.
  • Dekorera med blåbär och pudra med florsocker.
  • Vispa ihop mascarpone, florsocker, kakao och kaffe.
  • Spritsa krämen i krustaderna.
  • Dekorera med färska hallon och pudra med florsocker.