Små efterrätter i krustader med mascarponekräm i tre olika smaker; citron, choklad/kaffe och kola. Enkelt och gott!
Ingredienser
- 2 förpackningar ”Krustader Fiori” från Zeta per kräm
Vanilj och citronkräm:
- 1 äggula
- 3 msk florsocker
- 1 burkmascarpone
- 1 liten citron, det yttersta lagret finrivet
- 1/2 vaniljstång, skarapad
- Citronmeliss att garnera med
Kolakräm:
- 1 burk Mascarpone
- 4 msk Dulche de leche
- Färska blåbär
Choklad och kaffekräm:
- 1 burk Mascarpone
- 3 msk florsocker
- 2 msk kakao
- 3 msk starkt kaffe, gärna espresso
Gör så här
- Vispa florsocker och äggula.
- Vänd ner mascarpone, rivet citronskal och vanilj. Vispa till en jämn kräm.
- Spritsa krämen i krustaderna.
- Dekorera med citronmeliss och pudra med florsocker.
- Rör ihop Dulche de leche med mascarpone till en jämn kräm.
- Spritsa krämen i krustaderna.
- Dekorera med blåbär och pudra med florsocker.
- Vispa ihop mascarpone, florsocker, kakao och kaffe.
- Spritsa krämen i krustaderna.
- Dekorera med färska hallon och pudra med florsocker.